msö

Alla inlägg under juli 2010

Av marie-sofi överholm - 24 juli 2010 20:06

Jag är kär!

Av marie-sofi överholm - 22 juli 2010 13:35

Goddagens! Vad är det för skit väder ute idag? Pissregn.. Vart tog solen vägen? Har jobbat idag, 8-12. Soft pass, har ett lika dant i morgon. Känner mig dock inte så kry, har ont i huvudet och halsen. Tänk att man aldrig ska få vara frisk. övningskörde hem i från jobbet, börjar tycka att det är så himla kul så vill köra hela tiden. Ska köra till acke ikväll också.


Klickade hem ringen (den i det förra inlägget) igår, och en skjorta. Dom kommer till veckan, längtar! Älskar ringen, den är så fi

Av marie-sofi överholm - 21 juli 2010 15:45

 

Av marie-sofi överholm - 21 juli 2010 14:36

Jag behöver inte bevisa nånting för någon. Huvudsaken är att jag vet själv, och att du vet. Jag vet precis vad jag vill och hur jag känner, och det vet du med. Så skönt att allt har löst sig, allt kommer att bli så bra till slut.   


Jag är sjukt sugen på att spela The Sims, synd att acke har installerat om sin dator så sims finns inte längre.. Sitter hemma hos honom och har jätte tråkigt, acke jobbar.. Ska kila iväg på träning halv fem, undra vad jag ska hitta på tills dess då? The sims hade vart nice, jätte nice. Måste be honom att installera det igen, wiho. Hellst 3an, hellst. Har varit och stökat undan riskt ettan idag. Fysatan va drygt det va, 3,5 timme..  Men nu är det gjort, skönt. Bara halkbanan, teori och uppkörning kvar. Känner ingen bråska alls. Håller på och övningskör lite nu, det går jätte bra faktiskt. Måste väll ta tag i teorin också, den kommer att bli jobbig.. Sen är det väll bara att ta lite körlektioner och göra halkbanan. Sen så får vi se hur det går, men ett körkort det ska jag banne mig ha. Bättre sent än aldrig!

Av marie-sofi överholm - 20 juli 2010 21:22

Har varit och tränat ikväll, fotbollen har dragit i gång efter uppehållet. Övningskörde hem till mormor efter det, gick riktigt bra. Fick med mig lite jordgubbar därifrån, hemodlade. Sitter nu hemma hos acke och funderar på om jag ska äta upp dom? Får nog bli så, ha en bra kväll!

Av marie-sofi överholm - 20 juli 2010 15:49

Äntligen så har jag köpt en ny bikini. Det blev en marin blå, en enkel sådan. Alla badkläder är typ heöt slut, så det va svårt att få tag i en.

 

Av marie-sofi överholm - 20 juli 2010 13:52

Har nog aldrig haft så här starka känslor!

Av marie-sofi överholm - 20 juli 2010 10:20

Godmorgon! Har nyss petat i mig frukost, ska snart gå ner till stan för att träffa acke. Han ska skjutsa hem mig på hans lunch, snäll som han är. Det verkar vara fin väder idag, kanske att man ska dra på sig bikinin och lägga sig i solen? Är så sämst på att ligga och steka, har inte tålamod till det...

Ovido - Quiz & Flashcards