msö

Alla inlägg den 26 juli 2010

Av marie-sofi överholm - 26 juli 2010 22:27

Acke åkte hem för en stund sedan.. Han kom hit efter jobbet. Stefanie, andreas och nomie va också på besök. Vi fikade kladdkaka och snackade lite. Acke och jag hann med lite film och mys också. En skräckis, va tvungen att hålla acke i handen så han inte blev så rädd! HAhaa, eller så vare typ tvärt om kanske. Han börjar så tidigt imorgon, så är ingen idé att vi sover med varandra.. Buhu, ensam i natt med alltså! Vi har kikat på lite lägenheter också, acke ska ringa på dom i morgon på hans lunch. Sitter just nu och väntar på att han ska ringa och säga godnatt, efter det så ska jag kolla på lite satc.


Have a nice night allesammans, puss

Av marie-sofi överholm - 26 juli 2010 12:48

Idag så är det brolles dag, ska vara med honom hela dagen lång. Han ska få bada lite, så han blir ren och mjuk. Måste dessutom klippa och borsta han, hans päls är jätte äcklig. En prommenad måste vi också hinna med. Då blir han nog gald och nöjd. Sötproppen min.


Det va helt värdelöst att sova sjäklv i natt, drömde bara en massa mardrömmar. Och kallt va det, trots att jag sov med två täcken! Lär få sova själv i natt med.. Tråkigt! Vill bara hitta en lägenhet nu, så får vi sova med varandra varje dag!


Bjuder på lite bilder idag


       

Ovido - Quiz & Flashcards