msö

Alla inlägg den 4 juli 2010

Av marie-sofi överholm - 4 juli 2010 15:55

Fick en massa money i går när jag fyllde år, så skulle gära villja besöka birsta så jag kan shoppa lite! Fick ett presentkort på intersport av mormor och morfar, dags att inhandla en massa träningskläder. Blev helt slut av promenaden, så sitter bara och slappar just nu. Börjar bli hungrig, kanske för att jag känner doften av grillat. Brolle verkar dock inte alls trött, han springer omkring som en dåre och jagar flugor,, Stackarn måste tycka att det är så varmt nu, han har super tjock päls. Kanske är dags att klippa av han lite.


Går omkring och funderar mest hela tiden, vad ska jag göra de kommande året?  Har fått ett erbjudande, som lockar faktiskt. Men då innebär det flytt.. Cirkus 50 mil härifrån. Är jag verkligen mogen att skilja mig i från mammsen? Hon som ställer upp och hjälper mig med allt.. i don't know asså. Får nog fortsätta att gå omkring och fundera, har ingen bråska med att bestämma mig.

Av marie-sofi överholm - 4 juli 2010 13:56

Det gick jätte bra att jobba i dag, slet som ett djur gjorde ja. Fick en glass som belöning, men den gav jag bort till mamma. Då blev ju hon glad. Jag sitter ist och mumsar på lite av det godiset jag fick i går. Jag börjar bli glömsk, borde kanske börja skriva dagens göra lappar. Har en massa saker som ska göras ikvl, färga utväxt, bada brolle osv. På tak om brolle, ska ta ett varv runt böle sjön med honom och ipoden nu, later!

Ovido - Quiz & Flashcards