msö

Alla inlägg under mars 2011

Av marie-sofi överholm - 7 mars 2011 16:59

Jag är jätte irriterad, på allt. Hungrig är jag också!

Som tur är så får man go middag hemma hos andreas&stefanie, kanske bli på lite bättre humör då? Är dessutom sjukt nervös inför i morgon, är jätte flyg rädd..

Av marie-sofi överholm - 6 mars 2011 19:00

Bara några småsaker som ska ner, dom åker ner på tisdag morgon.

 Ska knyta i hop filten, ifall att väskan skulle gå sönder så flyger inte allt i väg. Smart va?

Av marie-sofi överholm - 6 mars 2011 17:19

Shit, va trött jag är.. Tänkte att ja skulle vila en stund innan jag ska börja och stryka en massa kläder! Måste försöka packa klart idag, har fullt upp i morgon så då finns det ingen tid till det..


Vi vann mot luleå idag, med 3-0. Har haft lite måltorka, men idag så fick ja iaf sätta två puckar. Har nog aldrig vart så skönt att göra mål, två ganska fina också. Den här matchen va min sista, jag åker till thai på tisdag och missar både kval till riksserien och destrikslagsturneringen.. Litar på att girlsen vinner dom sista matcherna, ska ligga på plajjan och hålla tummarna. Jag slutade på 71 poäng i år, 39 mål och 32 ass. Rekord för att vara mig, så jag får väll vara nöjd.


Nu, fram med strykgärnet!

Av marie-sofi överholm - 5 mars 2011 23:58

Jag har ont i magen, kan inte sova.. Vill sova, men det går inte!


Match i morgon, sista seriematchen. Wildcats vs Luleå 12.35 gärdehov!

Av marie-sofi överholm - 4 mars 2011 10:37

Godmorgon! Jag har haft värsta värsting drömmarna inatt, helt oslagbara. Fast behåller nog dom för mig själv..


Borde kliva upp och äta något, är jätte hungrig! Men orkar inte, så skönt att ligga och slappa i sängen. Skulle vart nice om man fick frukost på sängen?


Av marie-sofi överholm - 3 mars 2011 23:27

Vilken jävla dag, både bra och dåligt.. Janna stod för allt det positiva. Vi har strosat omkring på stan och suttit på charm i evigheter. Snackat en massa om både det ena och det andra. Det stora samtalsämnet va väll som alltid, boys boys boys. Vi fattar inte, hur vissa beter sig, obegripligt! Åt en sjukt god salami macka och en ännu godare semla, satt som ett smäck i magen.


Va kvar på stan hela dagen, mötte upp issa och jennifer vid sju tiden och vi tog bussen till Gärde. Jag körde en mil på cykeln, magövningar och ett ispass. Kroppen känns lite sliten, men det gick helt okej. Brolle och Sune ligger och snarkar ikapp, gulliga dom är mina små pojkar. Ska väll sova jag med, ska vara barnvakt i morgon, efter det så blir det träning och på det en utgång! tjiiiiiiiiing

Av marie-sofi överholm - 2 mars 2011 14:04

Har precis hällt i mig en smoothie, den inhöll  björnbär, jordgubbar, en kiwi och en banan. Super go vart den. Har varit ute på en lång promenad med brolle, måste försöka röra på mitt knä så mkt som möjligt! Gud så glad brolle blir när man tar fram kopplet. Han vet då precis vad vi ska göra då, han älskar promenader. Och det är ju så fint väder ute idag, plusgrader!


6 dagar kvar  

Av marie-sofi överholm - 1 mars 2011 22:21

Gud har nog något emot mig nu, ingenting går min väg! Ska vara glad över att ja ens har något hår kvar, så han kanske inte hatar mig helt ändå. Tappade större delar av mitt hår i går, fick fet panik när jag sköljde ur färgen och märkte att det föll tussar av hår! Har inte sovit något alls inatt, satt och googlade på korta frisyrer halva natten. Mitt liv va över, skulle ja behöva raka av allt? Fick en tid hos frissan idag klockan ett, mitt liv va inte över. Hon kunde fixa till det, halv hyffsat iaf. Mamma säger att ja ser mer vuxen ut nu.. Vill inte ha kort hår, men antar att ja får leva med det nu tills det växer ut igen.


Ha myst på bite line ikväll, oslagbart.

Nu ska ja ta och göra några mag och rygg övningar och sedan sova.

Ovido - Quiz & Flashcards