msö

Alla inlägg under april 2011

Av marie-sofi överholm - 9 april 2011 17:12

Jag har dom alla, i olika färger, as grymt!

Dresscode för kvällen, klänning och klackar.

Iväg och köpa dricka och sedan vidare till issa, ha en fin kväll hurrni!

Av marie-sofi överholm - 8 april 2011 23:30

Gokväll mina vänner!
Det har hänt mycket idag. Va med janna och bälla i går och surrade skit. Slaggade över hos janna eftersom vi skulle upp idag och uträtta lite ärenden. Vi båda va nog helt slut igår, jäny har jobbat som en tok och jag har tränat som en tok. Vi va som två 14 åringar och skrattade åt allt! I morse så tog vi en promenad till stan och kikade lite, tog ut pengar och gick en sväng till körskolan. Det ser bra ut, mer än så säger ja inte!
Vi solade och gick till sporthallen och simmade. Seriöst så måste de va nå fel på oss, seriöst. Fanns nog ingen av det manliga könet som inte blev påsatt av våra ögon. Sjukt!


Magnus kom och hämtade mig när vi va klar, blev en sväng till timrå och sen hem till töva. Såklart så pajjade bilen på töva vägen så andreas fick komma och bogsera oss.. Tiden blev knapp så han bara slänga på mig lite smink och kläder för att sedan åka ner till bergsåker. Det har varit Wildcats trav dag ikväll, så va där och minglade med tränarna + issa och jennifer. Åt god mat och drack gott. Vid bordet mitt emot så satt det en riktig hunk! Så ja hade ju de ja kollade på hela kvällen, blev några pinsamma ögonblick då ja glömde bort mig själv stirrandes.. Men det bjuder ja på!

Av marie-sofi överholm - 7 april 2011 14:52

Har varit och hälsat på mormor, hon mår bra nu. Så nästa vecka hoppas ja på en sväng till birsta och glo lite. Ska även åka till min morfars mamma och pappas hus och plocka ut lite grejjer jag vill ha. Dom har flyttat till en lägenhet i bergsåker och får inte plats med alla saker så nu ska ja få lite. Kan vara bra att ha tills den dagen man själv ska flytta. Sitter faktiskt och kollar på lite lägenheter, bara för skojjs skull. Jag trivs så bra hemma!


Övningskörde hem ifrån mormor, gick as bra! Ska kika in på körskolan i morgon och snacka lite. Dags för ett körkorts ryck nu tycker ja, känns som om det är dags för det.


  hade lite små tråkigt när ja lagat mat häromdagen..

Av marie-sofi överholm - 6 april 2011 22:18

vill ha lööördag, smider fina planer

vill ha valborg också

vill ha mer pengar med

vill leka lite, eller mycket


aj, det är mycket jag vill!

Av marie-sofi överholm - 6 april 2011 20:54

Mötet gick jätte bra idag, sjuuuuuuukt bra som grynet skulle ha sagt! Har snappat upp två jobb, hoppas det blir nått. Håller på och pillar på det personliga brevet nu, hittar ingen bild jag kan ha.. Måste man ha en bild?


Ska dessutom få tillbaka på skatten, känns ju förjävla bra måste ja säga. Träningen gick också bra idag, allt har gått bra idag! Jag som tycker att jag inte alls är stark, tydligen så är det min hjärna som tycker det, musklerna säger nå helt annat. Så sa coach när ja sa att ja inte orkar lyfta nå tyngre. Kanske ska börja tro på mig själv så kanske det blir jätte bra ist för bara bra.


Ska poppa popcorn och lägga mig framför tvn, skönt!

Av marie-sofi överholm - 5 april 2011 23:28

Gillar mina söta skor ja köpte i thailand, 150 kr! Jätte sköna.

Av marie-sofi överholm - 5 april 2011 21:44

Jag blir så frustrerad, det blir inte som jag vill, det blir bara fel.

Vet inte heller vad ja ska göra, eller säga?


Jag har så ont i kroppen, och värre lär det kännas i morgon. Blev två mil på cykeln, i ganska högt tempo, på en mil tog det 18 minuter. Synd bara att det är så satans varmt där inne så man svettas ju sönder. Dunkade musik så det gick bra ändå, släppte allt och bara trampade. I morgon har vi styrka, så jävla härligt gäng så det går väll bra de med. Ska på möte på dan också, pallar inte men måste.. Tärt!


Har lovat mig själv att somna tidigt ikväll, good luck!

Ovido - Quiz & Flashcards