msö

Direktlänk till inlägg 24 februari 2011

24 februari 2011

Av marie-sofi överholm - 24 februari 2011 18:24

Har nyss målat klart tånaglarna och håller på och färgar ögonbrynen. Hade rosa naglar förut men nu så fick dom bli genomskinliga. Ligger i sängen och lyssnar på musik, kikar runt på olika bloggar medans ja väntar på att ögonbrynen ska bli klara. Nu när jag är blond så färgar ja ögonbrynen bruna, förut när ja va brunett så använde ja färgen brun/svart. Inte alls fint att ha för mörka ögonbryn när man är ljus, men självklart så ska dom synas, helt klart. Va och solade med mamma i morse, och självklart så fick ja soleksem på rumpan igen! Vafan, börjar bli leds på det nu.. Hur ska det bli i thailand då? Lär få bada i solkskydskräm..


Det bästa med thailand, maten och aporna! och pelepanterna såklart

   

 
 
Ingen bild

Emma Smedberg

24 februari 2011 19:12

Jag har ju typ vita ögonbryn, jag köper ett ögonbrynskit från E.L.F som är skitbra. Blir inte för mörkt, för t.om ljusbruna färgen från Depend blir för mörkt på mig. Denna är mer askig och närmare min hårfärg!

Och soleksem verkar ju vår släkt lida av... :-P Ett tips är att skippa solariesolandet fram till resan så det lägger sig. solariebrännan skyddar ändå inte mot solen.

Smörj som en tok i Thailand och pressa inte i solen. man blir ju brun ändå =) Jag får mest soleksem på våren. Irriterande är det.

marie-sofi överholm

25 februari 2011 14:12

Jasså, kanske ska testa sån färg nångång då:)

Jag brukar inte få soleksem, brukar mest bränna mig bara. Men nu får ja det hela tiden, fast inte så mkt. Men dock så irriterande... haha ja det går nog i släkten, mamma kan få soleksem över hela kroppen hon!

 
Ingen bild

Emma Smedberg

26 februari 2011 12:12

Jag får mest på bröstet och halsen.. skitsnyggt när man vill ha linne på försommarn! :/

denna är det i alla fall: http://www.eyeslipsface.co.uk/product.asp?prodID=121&currency=SEK

de har skitmycket billigt smink! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av marie-sofi överholm - 29 november 2012 20:25

Jag kan inte ens med ord beskriva ett krossat hjärta.

Av marie-sofi överholm - 18 april 2012 15:00

Det här med att blogga, hur ska man hinna med det?Man ska liksom uppdatera överallt, hinner inte med mig själv!   Nu har jag skrivit två rader iaf, bättre än ingenting.   seya ...

Av marie-sofi överholm - 2 mars 2012 13:22

Ibland blir jag så jävla less! Orkar inte lyssna på en massa trams, "det är inte med avsikt" Nähe, vad är det då om det händer varje jävla gång? Och det får mig att undra, hur långt kan handlingarna gå, och hur länge är det okej med att säga att det ...

Av marie-sofi överholm - 21 februari 2012 13:00

Är inne i en riktig "känslobergochdalbanan", vet inte om ja ska skratta eller gråta! I natt grät jag, utan att ens riktigt veta varför.. Det är mycket som snurrar runt, mycket som jag inte kan förstå. Vill jag ens förstå? Det är mycket gammalt som dr...

Ovido - Quiz & Flashcards