msö

Alla inlägg den 18 februari 2011

Av marie-sofi överholm - 18 februari 2011 23:57

wildcats vs björklöven

15.30

gärdehallen

19 februari

 

Av marie-sofi överholm - 18 februari 2011 23:29

Gokväll!

Har haft många blandade känslor idag, men har nog mest vart besviken och förbannad. Att man kan behandla mäniskor så orättvist och fel? Jag blir förvånad, över att man kan ljuga så rakt upp i ansiktet om saker och ting. Arg och besviken, jag har offrat så mkt, och sen får man höra att det tydligen är mitt eget fel? Ni förstår säkert inte, kanske uttrycker mig lite fel, men det är så jag känner.


Har varit och åkt runt med mormor hela dagen, käkat pizza och köpt polkagrisar. Mamma och jag har suttit och tryckt i oss saltlakris hela kvällen! Fast, har ju tränat ockå, ett ispass. Efter träningen så skulle ja testa "färgbomben" ja köpte idag. Killen på trudes hjälpe mig så ja fick RÄTT färg, men ånej, det blev helt misslyckat! Tur att nilsson avrådde mig ifrån ha testa i hela håret, utan tog bara en liten sling, JISES! haha ja dör.

detta är resultatet:

 

Alltså, håret skulle bli ljusare med färgbomben, om jag hade fått den RÄTTA. Ja fick så klart FEL, så det blev rosa/lila. Tur tur tur att jag inte gjorde i hela håret, tur!

Ovido - Quiz & Flashcards