msö

Alla inlägg under april 2010

Av marie-sofi överholm - 4 april 2010 17:19

Är jätte trött, har varit vaken sen halv fem i morse. Inte många timmar sömn med tanke på att jag har vaknat 1000 gånger inatt, av bla mardrömmar, sune snarkningar, brolles bäddande, panik osv. Dock skönt att jobba, lite klirr i kassan lagom till studenten. Min klänning har fortfaranade inte kommit, och mössan va det ju fel stavning på så ska få en ny. Kanske blir en naken student? Man vet aldrig hur det här kommer att sluta..


Ikväll ska lus brolle badas och klippas, så snygg han kommer att bli!

Av marie-sofi överholm - 2 april 2010 22:08

Ibland så undar ja vad man ska behöva göra för att göra folk nöjda. Slicka ärsle och puttsa skor kanske? Vilken jävla värld det är vi lever i.

Av marie-sofi överholm - 1 april 2010 10:08

Godmorgon! Jag var uppe med tuppen i morse eftersom acke skulle i väg. Döds trött så for jag med mamma och handlade massa mat. När jag kom hem så möttes jag av en sprudlande glad hund, med en ros i munnen!

 

Det va såklart en plast ros som han hade varit och snott på mitt rum. Han hittar alltid på rackartyg den lila plutten. Han tror nog att han är större än vad han är.. Vakthunden min!


Mormor och morfar har nu landat i Stockholm, ska följa med mamma och hämta dom vid tåget vid tolv tiden. Förmodligen så är dom välstekta så man lär ju känna sig som blekfis.. Efter det så väntar hockey träning, mat, fotbollsträning. andreas och Stefanie flyttar in i huset idag, så måste förbi och kika där också. Tuff dag framför mig ;)

Ovido - Quiz & Flashcards