msö

Alla inlägg under mars 2010

Av marie-sofi överholm - 12 mars 2010 17:50

I dag är det pappas tur, grattis på 46 års dagen!


har haft fullt upp idag, släkten är här nu så det blir nog fullt upp hela kvällen med. Tog och färgade håret förut, vart lite väl mörkt. Men det får duga. Kanske blir så att vi hinner med en utgång ikväll, eller så blir det bara en slö och slapp kväll.

 




Av marie-sofi överholm - 11 mars 2010 12:16

Börjar med att säga grattis till mami som fyller 45 år idag!


Sitter och lyssnar på en massa mumsig musik och drömmer mig bort för några sekunder. Den stinkande lukten som far omkrig stör mig, det är min hockey trunk som står och osar.. Brukar det lukta så här illa? Är van att känna doften i omklädnings rummet, men inte här hemma! Det luktar inte kanel bullar om jag säger så. Funderar på vad jag ska göra, färga håret, duscha, kolla på tv, gå ut på en prommis med brolle eller vad det nu blir. Ska nog vänta med att färga håret tills i morgon. Och eftersom acke snart kommer och hämtar mig så är det väll kanske bäst att jag hoppas in i duschen.

Av marie-sofi överholm - 9 mars 2010 12:02

Jag har tråkigt, sjuuuuuuuuuuuukt tråkigt. Vad ska jag göra? I sånna här situationer så brukar jag ta mig något och äta, men har redan använt den nödlinan. Så vad gör jag nu? Har lite saker jag måste göra, plocka undan, städa rummet osv. Men roligare än så vill ja ju ha. Skulle behöva åka på ica och köpa hårfärg, skulle behöva sola lite också. Men hur ska det gå till när man är ensam hemma och själv så har jag varken körkort eller bil. Fan att man ska bo 1 mil i från världen.. I morgon så ska jag iaf umgås med mormor, köpa pressent till mami och papi som fyller år torsdag respektive fredag. Ackes lillasyster Elin fyller 18 på torsdag också, så får kolla med acke vad vi ska köpa till henne. Annars så har jag ju såklart träningar hela veckan, men det är ju typ som vanligt så. Skulle kunna ta en prommis med brolls, men kompis är här och vill inte lämna han inne själv. Han blir ledsen då, dessutom så verkar dom vara helt slut, båda två ligger och sover.


Skitkorvars, nu ska jag ta tag i något och göra..

Av marie-sofi överholm - 8 mars 2010 17:16

Har lagat mat åt pappa och mig, inte ens det orkade jag.. Det vart snabb spagetti och köttbullar. Huvudvärken är enorm! Jag som vaknade och mådde så bra i morse, nu mår jag piss. Vad har man gjort för att för tjäna detta? har tagit 1 timmes promenad med brolle idag, kan ju knappast vara det gud straffar mig för, brolle sprang och lekte som en galning. Han vart dock lite sur för att han inte fick klänga på alla som man mötte osv. Kanske är det man åker på då, eller så kanske det är all godis och skit som jag har ätit i helgen. Ska ta en varm dusch så kanske man piggnar till, vem vet.

Av marie-sofi överholm - 8 mars 2010 15:12

Om man inte är lyckling och inte heller olycklig. Vad är man då?

Av marie-sofi överholm - 7 mars 2010 10:26

Godmorgon. Jag kollade ut och insåg att det ser ut att vara fint väder. Skönt att det går åt rätt håll. Det blir nog en prommis senare idag, man måste ju passa på när det inte är så jädrans kallt. Helmer (min morfars pappa) fyllde år i fredags så vi ska åka och hällsa på dom också i dag är det tänkt. Har dessutom träning som jag måste hinna med. Är lite hängig, men man lever ju bara en gång så det är lika bra att hålla i gång.


Ska slita acke ur sängen snart, jag förstår inte, han kan sova hur länge som hellst om ingen väcker honom. Helt sjukt!

Av marie-sofi överholm - 6 mars 2010 11:14

Det är match idag igen! Spelade match mot njurunda i går, det blev vinst med 3-6 och därmed så säkrade vi seriesegern. Idag möter vi Björklöven i dam serien och vi siktar på vinst idag med. Ha int evarit hemma på två dagar eftersom mamma har haft magsjuka, och gissa om jag har saknat brolle. Han är nästan lite beroende framkallande..

Gogrisen min. Nu bär det av till acke och sen vidare till Gärdehov, match start 15.30

Av marie-sofi överholm - 5 mars 2010 09:24

Känns lite tärt ändå, vid den här tiden så brukar vi åka till Thailand. Eftersom vi åkte i fjol så blir det inget den här vintern... Mormor och morfar åkte dock om en och en halv vecka, jag är så avensjuk så jag bara vill dö!


Har avverkat veckans tre prov nu, och alla gick överraskande bra. Skönt att ha de avklarat. Nu väntar ett sportlov, två veckor skola, ett påsk lov, 6 veckors praktik och sen är student dax! Helt sjuk egentligen, dom här tre åren på gymnasiet har gått så jäkla sakta. Men om man tänker efter så har dom ju bara susat förbi. Vad gör vi efter studenten? Sover lite kanske? Ska fundera en smula på detta...

Ovido - Quiz & Flashcards