msö

Alla inlägg under augusti 2010

Av marie-sofi överholm - 9 augusti 2010 23:24

Gud så trött jag är..

Har varit och kikat på lägenheten ikväll, den ser ut som ett vrak! Men på fredag så börjas renoveringen, kommer nog att bli bra så småning om. Undra va brolle ska säga?


Gnatt!

Av marie-sofi överholm - 7 augusti 2010 17:11

du förstår inte

..du kommer aldrig att förstå


du bryr dig inte

..du kommer aldrig att bry dig


Jag offrar allt, men till vilken nytta?

Av marie-sofi överholm - 7 augusti 2010 12:17

Nämen TJENA!

Har inte haft tid att skriva, har inte det nu heller, satt.

Ska på birsta och kika på tapeter och dyrligt, tjing

Av marie-sofi överholm - 5 augusti 2010 15:29

Satt och funderade en lång stund förut, när jag hade lunch. Det är en sak som irriterar mig förjävligt mycket. Vadå svartsjuk? HUR skulle man någonsin kunna bli svartsjuk på en liten slampa som bara har en massa dåliga rykten? Hur skulle jag kunna bli avensjuk på en sån? Helt orimligt. Hahah, så skrattretande.


Den 13 augusti så får vi nycklarna till en lägenhet i granloholm, vi ska äntligen flytta i hop. Och med vi så menar ja jag och acke! Ska bli helt underbart.


Ska rensa garderoben ifrån skrot och sedan så ska jag åka på is träning! Första för i år, fifän vad kul det ska bli

Av marie-sofi överholm - 3 augusti 2010 12:38

hur ska det här funka, när du ständigt ljuger för mig?

Av marie-sofi överholm - 3 augusti 2010 11:32

Har inte mycket att skriva idag, känner mig nerstämd och trött. Sitter bara och väntar på att acke ska komma hem, han slutar klockan två.. Så tills dess, så kollar jag på tv?


Lägenheterna vi kollade på igår va underbara, iaf två av dem. Eller den ena va helt underbar, prickfri. Men det är ju tråkigt det med, man vill ju måla, tapesera, byta golv och så själv. Tråkigt att flytta till ett ställe där allt är gjort. Kollade på en lägenhet i granloholm, den såg förjävlig ut. Fula golv och taperter osv. Det va sånt där fult plast golv, inge trä nånstans.. Men det va en bra planlösning, och det är ju det viktigaste. Slå upp en vägg och fixa tapeterna, lägga nya golv så är det klart sen. Hoppas att det blir nånting av, skönt att flytta.

Av marie-sofi överholm - 2 augusti 2010 15:24

Nu har jag gått ett varv här i granloholm. Snacka om att jag virrade bort mig ett antal gånger.. Massa äckliga kusar vare överallt, urk. I morgon så ska jag träna, även fast knät inte alls är bra. Känner att jag måste, så det får väll bära eller brista.


Nu blire the sims tills acke kommer hem!

Av marie-sofi överholm - 2 augusti 2010 09:10

Godmorgon! Är uppe med tuppen idag, även fast jag inte behöver. Känns lite drygt faktiskt att jag inte kunde sova längre...  Acke smsade vi halv nio så jag vaknade, och efter det så gick det inte att somna om. Sitter hemma hos honom nu och funderar på vad jag ska göra, har ingen nyckel så tar mig ingenstans!


Ikväll så ska vi åka och kolla på två eller tre lägenheter, det beror på hur många vi hinner. Dom va jätte fina på bilderna iaf, så vi får väll se hur dom ser ut i verkligheten.


Dra i gång och spela lite the sims kanske? yes dude

Ovido - Quiz & Flashcards