msö

Alla inlägg den 11 augusti 2010

Av marie-sofi överholm - 11 augusti 2010 22:45

Det är så jäkla underbart med hockey igen! Älskar gänget, vi är oslagbara. Nästa ispass blir på fredag, längtar redan! Borde kanske sova nu, brolle ska till vetrinären i morgon och få en spruta. Fast jag är ju inte ett dugg trött?


Alltså, när jag va mindre så blev jag kallad tjockis.. Visst, jag var ett runt barn, men vafan. Vissa ser mig som tjock nu med, det kan jag också göra ibland. Jag har inte direkt det bästa självförtroendet...  Men tränar man varje dag vecka in vecka ut så kan man väll inte vara tjock, eller?

  Den första bilden är någon random jag hittade på google, den andra  bilden är min mage. Jag är inte smal, men så fan är jag inte tjock heller. Om man jämför med bilden ovanför lixom.


Vilken tönt jag är, nu ska jag ta brolle under armen och gå till sängen.

Av marie-sofi överholm - 11 augusti 2010 18:59

Har rensat som en tok, har slängt en massa kläder och skor. Packat och donat, kan dock inte packa nå mer, har slut på kartonger.. Mamma skulle ta med sig en bunt när hon far hem i från jobbet. Jag gillar att packa, städa och dona. Blir nog ingen flytt fören nästa vecka någon gång, men jag gillar att packa i tid. I lungn och ro lixom. Ska snosa lite på brolle nu, klippa han lite åså där. Sen så måste jag bege mig till gärde, har is träning  


Bjuppar på några bilder

       

- grillorna, testa dom ikvl kanske?

- hittade en klänning i skrubben som jag hade glömt bort, me like!

- TOTAL kaos på mitt rum...

- en jävla massa skor, har en hög till fast dom ska slängas

Av marie-sofi överholm - 11 augusti 2010 12:04

Sitter och letar en massa nummer till acke, han håller på och ringer en massa el företag, försäkringar, bredbandsbolag osv. Måste ju kika runt på lite olika företag så man får det bästa priset. Vi va och kikade på lite tapeter och färg igår. Hittade några riktigt fina, får se vilka det blir.


Är hundvakt åt kompis, så vi ska snart gå ut på en prommenad med han och brolle. Då blir dom lycklig för en timme. Acke är snuslös så vi ska gå till macken och tillbaka. Brolle ligger och kollar på mig med stor ögonen, slår vad om att han vill ha mat innan vi går ut. Ajaj kapteN!

Ovido - Quiz & Flashcards