msö

Alla inlägg under maj 2010

Av marie-sofi överholm - 13 maj 2010 15:21

Jag blir så ledsen när jag tänker på det, nästan 3 år av lycka. Men jag kan inte fortsätta längre, mitt hjärta sätter stopp. Jag behöver hitta mig själv, stå på egna ben ett tag.

Jag är kluven, förvirrad, rädd och inte minst så finns ensamheten där. Men jag måste klara det här, vara stark och tro på mig själv. Jag har världens bästa vänner och familj, det här ska gå bra.


Du var min första kärlek, jag kommer alltid att älska dig.

Av marie-sofi överholm - 12 maj 2010 16:44

Är satans trött, sova lite middag kanske? Skulle ha slutat fem idag, men fick sluta klockan tre, wwwwiho. Hade nog somnat om jag inte hade fått gått hem. Nu ska jag damsuga lite, mamma har tjatat!

Av marie-sofi överholm - 9 maj 2010 11:18

Helgen har gått fort, för fort.. I morgon väntar en vecka med jobb, 09.00-16.00 eller 17.00 Ingen sovmorgon alltså, härda kallas det. I dag så är det dags för serie premiär, vi möter K/D i från östersund på hemma plan. Hoppas vi får en bra start på sesången och vinner dagens match.  Dags att göra sig klar kanske, packa alla match kläder osv, håret står åt alla håll och kanter så bör nog göra något åt det..

Av marie-sofi överholm - 4 maj 2010 20:23

Hoppas den här veckan går riktigt fort, är sjukt sliten och vill bara få praktiken avklarad. Har den här veckan och två veckor till kvar.. Student 2010 känns helt overkligt, vill jag ta studenten? JA DET VILL HA, eller? jorå. Kommer sakna alla små fiskar, till och med marty............ Funderar på om jag ska stoppa brolle i badkaret, bajs hunden behöver bli ren.


Hittade den här bilden i en mapp, shit vad det syns att mitt ena öga är blått och det andra grönt. Längtar till sommar btw, mysiga ute kvällar med dom bästa




Av marie-sofi överholm - 2 maj 2010 18:05


VET NI VAD, VET NI VAD!

 Thailands resa är bokad, den 2 mars. wwwihhhhhhhhhhho


 

Av marie-sofi överholm - 2 maj 2010 15:14

Är sjukt trött, som vanligt nu förtiden. Sammanfattar min helg lite kort, innan jag ska slå mig ner i soffan.


Fredags va en sjukt stressig dag. Kom hem vid kavrt i fem och klockan sex så skulle jag vara hos janna i sallyhill. Släppte loss där med brudarna, käkade pizza och myste. Senare på kvällen så drog vi in till stan och springbreak. Hyffsat drag, jätte mycke folk.

I lördags så mådde man ju som man förtjänat. Sov till tolv och efter det så tog jag det mest bara lungt. Åt på bite line på  kvällen med issa och pia, åt tills jag dog ungfär. Kom i säng tidigt.

Idag så har jag varit nere på ip på träningsdag ifrån halv tio tills nu för en stund sedan.


lateeeeer

Ovido - Quiz & Flashcards