msö

Alla inlägg den 24 september 2009

Av marie-sofi överholm - 24 september 2009 11:56

God dagens! vaknade halv sex av att jag inte hade en droppe saliv i munnen. Så ja, jag är hemma idag med. Blir inte kvitt detta hals ont och allt som har med det att göra. Jag har skit tråkigt, finns inget att göra! Vill träna, men då blir allt nog bara ännu värre.. Har försökt sparka Acke ur sängen men han sover som en stock den rackarn, så jag får roa mig med att lyssna lite på Erik Hassle och driva runt lite på internett.


Jag kom nyss på två saker som jag inte är så jävla die hard för.

ETT. Människor med överlägset för mycket självförtroende. Störst bäst och vackrast ungefär. Visst är ett bra självförtroende bra, men det börjar gå över gränsen när man tror att man är THE shit. Det värsta är endå dom som tycker att dom är så snygg och är så jävla bra på allting, fast all andra vet att det inte är så.. Dom är det synd om, som inte har någon självkänsla alls.

TVÅ.  Människor som är så förbannat stor i käften, ja mena HÅLL SKITEN FÖR ER SJÄLVA. Jag vill inte veta, ingen annan heller för den delen. Nu merna jag skit som är illa menat mot en annan person, bullshit osv. Ja ni förstår nog.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards