msö

Alla inlägg under december 2010

Av marie-sofi överholm - 17 december 2010 15:06

Har städat och donat, vilken hemma fru man är alltså! Med tanke på att det bara är jag som städar.. Har lyckats inhandla alla julklappar också, nästan. Har mormor och Helmer (morfars pappa) kvar. Ska åka i väg med morfar i morgon och inhandla det sista. Min jul blir stressig i år, ska vara på tre olika ställen, och till sist hem till lägenheten. Alltså så blir det fyra! Annars så brukar vi samlas hemma i berg allesammans, men inte i år.


Ska klä på mig, acke kommer snart hem i från jobbet och då ska vi hem till mamma och mysa. Pappa ska på julbord i kväll så vi ska hålla mammsen sällskap en stund. Hon bjuppar på tacos, möms.


puss!

Av marie-sofi överholm - 16 december 2010 12:03

Varje gång jag jag har skrvit blogg dom senaste dagarna så har jag skrivit december med s i rubriken, som tur är så har jag sett det så har ändrat snabbt som attan. Pinsamt! Julgodiset vart super bra igår, en massa choklad! Stefanie är proffs på att smälta choklad nu. Lilla Nomie sprang om kring i går stolen som en tok, snacka om att små barn roas av mycket. Näe nu borde jag göra mig klar, har lite ärenden på stan som måste fixas! Tjingeling

Bjuder på en bild på fisen också, världens goaste!

 

Av marie-sofi överholm - 15 december 2010 12:10

Godmorgon! Jag har precis duschat och gjort mig klar. Sitter och väntar på att stefanie ska komma och hämta mig, vi ska baka julgodis i dag! Ska dessutom snusa på nomie en massa. Hon har varit förkyld den stackarn, men hon börjar friskna till nu. Kanske blir en sväng på birsta ikväll också, acke har en hel del julklappar kvar att köpa. Och jag måste hitta en festblåsa tills på lördag.


Spelade match i går, sista matchen innan det nya året. Vi vann med 6-2. Guess what, jag gjorde 5 mål! Helt jävla otroligt, är uppe i 31 mål nu, REKORD. Det har gått sjukt bra, och det är jag tacksam över, hoppas det håller i sig år 2011 också.


Lira lite the sims kanske? yes, later

Av marie-sofi överholm - 13 december 2010 12:06

Igår

så hade jag match, vi spöade björklöven med 4-1 och nu ser kvalspel mycket ljust ut. Jag lyckades trycka in 3 mål, pluss ett ass till issa. Hade sjukt mycket energi i benen, kändes hur bra som hellst! Dock så kunde matchen ha blivit pannkaka, strax innan match start så valde en spelare att sluta, hon tog sitt pick och pack och drog. Tydligen så rann bägaren över för henne. Där satt vi som fråge tecken och fattade ingenting. Vi bestämde oss att skita i saken och körde på, för vi är ett lag, ett jävla bra lag om vi arbetar tillsammans. Att tappa en spelare är inte kul, speciellt inte när vi redan är så få. Men att tappa en spelare som bara spelar för sig själv och tappa en lag spelare är två helt skilda saker. Vi tappade den först nämde, tråkigt, men det gynnar vårat lag, tror jag. Nu kan vi fokusera på att bli ett bättre lag, tillsammans. Det vart ett jävla liv om detta i går, folk surrade hit och dit och hittade på en massa saker om vad som hade hänt. Så jävla tråkigt, för det går ut över oss och våra tränare och ledare som igentligen inte har gjort något fel alls. Vi har en jätte bra tränare, som lägger ner sjukt mycket tid på oss. Han är mer i gärde än hemma med sin fru och barn. Han respekterar oss och vill vårat bästa hela tiden. Jag tycker det är ytterst pinsamt och skämmit och läsa att en person sitter och skriver på facebook att han är ett "avslutat kapittel" som hockey tränare och gymnasie tränare. VI skulle inte ha varit där vi är idag utan honom. Han är en stor tränare som alla respekterar över hela medelpad, han tränar till och med regions laget. Det säger ganska mycket. Han har dessutom ett mycket gott rykte i USA och Canada. Jag och issa fick också en släng av skit snack om detta inlägg på facebook. Det är så mycket avensjuka, ingen självrespekt alls. Jag tycker det är så jävla tråkigt. Jag sitter nästan och skrattar nu, för det är så patetiskt! Vi tar nya tag, vi skiter i det här nu. Träning ikväll och ny match i morgon.

 

Av marie-sofi överholm - 10 december 2010 11:13

Har sovit hos mamma och pappa hela veckan, med min lille mys brolle. Han blir så glad när jag kommer hem, min gos. Har tränat och stått i hela veckan, börjar dock bli lite förkyld... Har match idag och på söndag, två super viktiga matcher! Ska inte låta snoret hindra mig. Vi möter modo ikväll och björklöven på söndag, båda matcherna spelas på Gärdehov. Ska lägga mig i badet, koppla av en stund. Sen så ska jag slå in en massa julklappar så det blir klart.


Mitt vick på Ibis är slut, marie som jobbar frukosten är tillbaka efter sjukskrivning nu. Så nu går jag omnkrig och gör mest ingenting.. Skit tråkigt! Fast skönt endå att hinna med en massa andra saker. I tisdags så va jag till ortopeden och kollade mitt knä, den där knölen. Fick en jätte bra läkare, när jag känner mig redo så ska jag bara ringa in och då får jag operera bort den. Dock så kommer svullnaden efter operationen ta ett tag innan den förvinner, och jag kommer absolut inte kunna träna något, och sedan så ska det byggas upp lite, så det kommer ta sin lilla tid alltig. Så jag siktar på att ta bort den satas jäveln när hockey sesången är över.


 

Av marie-sofi överholm - 6 december 2010 14:08

Eftersom den här måndagen inte har mycket att bjuda på, jag har sjukt tråkigt!! Så tänkte ja, att jag skulle göra en liten önskelista. Insåg just att den bara typ innehåller hockey prylar.......

 


Av marie-sofi överholm - 6 december 2010 12:46

Jag vet inte hur länge jag ska orka, hur länge jag ska blunda för verkligeheten. Det du gjorde mot mig sitter kvar, långt inne, jag kommer aldrig att glömma, aldrig förlåta. Stundtals så mår jag så bra, men det finns alltid där endå, alla negativa tankar och känslor. Det är så svårt, att veta vad man vill. Allt är inte solklart, inte längre.

Ovido - Quiz & Flashcards